Kokemuksella ja ideoilla - vuodesta 1998

Salpatek Oy

Tekniset työt ja asennukset
Kontaktointi
Konsultoiniti
Opastukset, risteilyt ja 
Tapahtumajärjestelyt


Petri 0400 585 358

sales(at)salpasafarit.fi
 

Tuotekortti                Tulosta


Risteilyt Saimaalle

Tilaa kauttamme monipuoliset risteilyt Saimaalle, teemme juuri teidän tarpeisiin sopivan paketin ja juuri teille sopivalla aluksella. Risteilyt Rauhan, Lappeenrannan ja Imatran satamista.

Suur-Saimaan upeat selät ja mahtavat saaristot avautuvat kivenheiton päästä päälaituristamme, Rauhasta.

Risteilykausi heti jäiden lähdöstä toukokuun alusta myöhäiseen syksyyn lokakuun loppuun asti. Saimaa on erilainen mahtava elämys heti keväästä kun luonto herää, kesän lämmöstä syksyn ruskaan.

Risteilyvaihtoehtoja:

Suur-Saimaalle tunnista useampaan tuntiin. Lähdöt Rauhan tai Imatran satamasta. Jalkaudumme yhteen Saimaan saarista. Ruokailu joko laivassa tai saaressa. Myös sauna mahdollisuus.

Risteily Lappeenrannasta Rauhan satamaan tai Rauhasta Lappeenrantaan. Matkalla näet niin upeat Lappeenrannan alkutaipaleen kapeikot kuin Suuren Saimaan suuret selät. Matka-aika kestää kolmisen tuntia. Alukset 4-10 hengelle, 20-40 hengelle sekä 100-350 hengelle. Pienryhmille myös RIB-vene, jolloin matka-aika noin tunnin. Saunat ja ruokailut järjestyy.

Saari-risteily. Noin tunnin risteily, jalkaudumme Masteen saareen, jossa eräpala, mukavia yhteisiä aktiviteetteja, sauna ja ruokailu. Paluukyyti noin 20 minuuttia. Ryhmät 6-50 henkeä.


Lisätietoja 0400 585 358

 

Suosittele Facebookissa