Salpasafarit idealla - vuodesta 1998

Tapahtumapalvelu Salpasafarit Oy
Helpoin tie hyville tapahtumille, kaikki yhdestä paikasta

- Saariretket ja muut ohjelmapalvelut
- Tapahtumat
- Salpalinjaopastukset


Käyntiosoite:

Alminraitti 13, 55320 Rauha / Holiday Club Saimaa, Saimaa Gardens
SATAMASSA
(Papusentie-Kylpyläntie-Almintie-Alminraitti)

Myynti ja toteutus

Petri Parkko 0400 585 358

Joni Haltia 0400 596 435

sales(at)salpasafarit.fi

Teerenpeli Saimaa

Antti Hyvärinen 0449731691

antti.hyvarinen(at)teerenpeli.com
 
Venepaikat ja Satama

Holiday Club Saimaa

Tuotekortti                Tulosta


Opastukset ja tapahtumat Salpalinjalla - Suomi 100 vuotta

Järjestämme opastuksia Salpalinjalle 18 vuoden kokemuksella

Salpalinja on paljon muutakin kuin bunkkereita, kiviesteitä ja rakenteita. Se on uskomatonta taktista suunnittelua ja mielettömiä tarinoita ajalta jolloin linjaa rakennettiin.

Me käymme omissa opastuksissamme läpi tätä kokonaisuutta jota et voi lukea kirjoista tai nettisivuilta. Omat tietolähteemme perustuu lukuisiin henkilökohtaisiin tapaamisiin linnottajaveteraanien kanssa.

Salpalinja kulkee lähes koko suomen itäisen rajan tuntumassa mutta vahvimmillaan se on Suomenlahden ja Kivijärven välillä. Luumäen aluetta kutsutaan jopa Salpa-asemaksi, koska siinä on syvyyttä lähes 20 kilometriä. Luumäki on muutenkin Suomen linnoitetuin pitäjä, ainakun Suomea on linnoitettu on Luumäellä rekennettu.

Järjestämme niin bussiopastuksia kuin patikkaretkiä näihin mielenkiintoisiin kohteisiin hyvällä ja rennolla karjalalaisella fiiliksellä. Hyvä tuote ohikulkeville bussiryhmille, tykypäiville sekä jos haluat näyttää aluetta virailijoille.

Esimerkkipaketit:
- Nopea käynti Salpa-Asema Luumäellä, VT6 varrella. Opastukset ja kahvitukset.
Hinnat isot ryhmät alkaen 7 € / hlö
- Bussikiertoajelulla käymme muutamassa erityyppisessä kohteessa ja voimme ruokailla tai kahvitella Salpalinjan suurimmassa luolassa Luumäen Suoanttilassa.
Hinnat isot ryhmät alkaen 14 € / hlö
- Patikointiretki vie ajallisesti 2-3 tuntia, ja siinä saa parhaan käsityksen koko linjasta ja sen taktiikasta. Monipuolista reittiä ja sopii erinomaisesti tykypäivä tuotteeksi. Todella mielenkiintoinen ja voi sisällyttää ruokailun tai kahvituksen.
Yli 10 hengen ryhmät alkaen 35 €/hlö
- Ryhmällenne räätälöidyt retket, tarinaa ja kohteita riittää yli vuorokaudeksi pelkästään Luumäen alueella. Esimerkiksi päivä, jossa käymme sotahistoriaa 1700 luvulta, vapaus-sodan aikaiset ensimmäiset ja viimeiset taistelut, talvisodan aikanen linnoittaminen sekä Salpalinjan koko 20 km syvyys. Järjestämme ruokailut, saunat ja yöpymiset.

Luolatapahtumat, illalliset ja pikkujoulut löydät toiselta kohdekortilta

Tervetuloa

 

Suosittele Facebookissa