Kokemuksella ja ideoilla - vuodesta 1998

Salpatek Oy

Tekniset työt ja asennukset
Kontaktointi
Konsultoiniti
Opastukset, risteilyt ja 
Tapahtumajärjestelyt


Petri 0400 585 358

sales(at)salpasafarit.fi
 

SalpaTek Oy

Maailma muuttuu ja me vastaamme uusiin haasteisiin.

Muutimme yrityksen nimeksi Salpatek Oy (ent. Tapahtumapalvelu Salpasafarit Oy, y-tunnus sama) joka kuvaa paremmin nykyistä laajentunutta toimintaamme.

Keskitýmme nykyisin vahvasti myös tekniseen osaamiseen, tekemisen meininkiin sekä todella laajaan kontaktiverkostoomme joka on kasvanut vuodesta 1998 lähtien eri toimijoiden kanssa.

Ohjelmapalveluita teemme edelleen eli bunkkerikierrokset, risteilyt ja  tapahtumien järjestelyt ovat osana toimintaamme. Rauhanrannassa olevan ravintolakiinteistön olemme vuokranneet Holiday Club Saimaalle ja siinä pyörii heidän toimesta upea rantaravintola Beach House Robert`s coffee. Vuokraamo ja samatamatoiminta pyörii myös heidän toimesta.

Tekniset työt

Pitkä kokemus teollisuudesta jo ennen "safari-aikoja"

Alihankkijayrityksenä Tehohydro Oy:lle 5 vuotta, olemme olleet vahvasti mukana Saimaan kanavan kaikkien sulkujen uudistukseen liittyvässä koko hydrauliikkajärjestelmästä sekä muissa alueen paperi-,puu- ja terästeollisuuden hydrauliikkaan liittyvissä niin isoissa kuin pienissä projekteissa.

Laajan yhteistyöverkoston kautta pystymme ottamaan vastaan monipuolisia haasteita eli kauttamme saat parhaat tekijät ja tekemisen meininkiä.petriparkko


 

Petri Parkko  "eksyneenä karjalassa" yrityksen perustaja ja yrittäjä, 0400 585 358

 


Suosittele Facebookissa